Kansalaisen mikrotuki / Kansalaisen IT-Tuki

 

Hyvät Kansalaisen Mikrotuen asiakkaat. Meillä on meneillään nimen muutos, uudeksi nimeksi on valittu Kansalaisen IT-Tuki (KITT).

 

Kansalaisen IT-Tuen tarkoituksena on tarjota maksutonta apua, neuvontaa ja koulutusta tietokoneasioissa turkulaisille tietokoneenomistajille.

Toiminta keskittyy tietokoneiden ohjelmistojen korjauksiin. Tietokoneiden laiteviat diagnosoidaan, mutta niitä ei korjata. Tarjoamme myös henkilökohtaista neuvontaa asiakkaillemme.

Kansalaisen IT-Tuessa ei ole erillistä ajanvarausta vaan huollot suoritetaan koneiden saapumisjärjestyksessä.

Neuvoja ja niksejä kotikoneeseen

Oman tietokoneen kunnossa pitäminen on yllättävän helppoa. Näillä kotikäyttäjän nikseillä pidennät tietokoneesi käyttöikää. Teksteissä mainitut ohjelmat ja tuotteet ovat samoja, joita Kansalaisen Mikrotuessa käytetään asiakkaiden koneiden huoltamiseen.

Huomioithan kuitenkin seuraavaa:

Kansalaisen mikrotuki antaa vain yleisiä ohjeita oman koneen huoltotoimenpiteisiin. Liian vaativia huoltotoimenpiteitä ei pidä yrittää itse, vaan tällöin on suotavaa tuoda kone KMT:lle tai muulle tietotekniikan asiantuntijalle huoltoon. Koneen kotelon avaaminen voi joissain malleissa rikkoa takuuehtoja. Kansalaisen mikrotuki ei ota vastuuta mahdollisista tietokoneelle tapahtuvista vahingoista. Suosittelemme, että vaativimmat huollot jätetään vain ammattilaisten tehtäväksi.


Epäselvissä tapauksissa kannattaa soittaa Kansalaisen Mikrotukeen ja kysyä neuvoa ongelmaan. Yhteystiedot löydät sivun lopusta.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
(ICT City, 1. kerros, C-siipi, C1046)
Joukahaisenkatu 3-5
20520 Turku

Neuvonta ja ajanvaraus:
Puh. 050 5985 313
Sähköposti: kansalaisen.mikrotuki@turku.fi

Aukioloajat:
Maanantai – Torstai: 10:00 – 17:00
Perjantai: 10:00 – 16:00